Over ons

Assissa begeeft zicht al sinds 1996 op de leefstijlmarkt, waarbij onze werkgebieden bestaan uit 4 verschillende pijlers. De pijler trainingen en opleidingen is verdeeld in twee delen.

Erkende cursussen

Assissa Consultancy Europe is al jarenlang een begrip als het gaat om het verzorgen van trainingen voor de kansspelindustrie. De erkende cursussen zijn de e-learning Basiscursus verslavingspreventie, aanvullende cursus verslavingspreventie, maar ook conflicthantering, gastgericht handelen en agressie en de vervolgcursus verslavingspreventie.

Assissa trainingen

Assissa heeft speciaal voor u een top 10 met trainingen samengesteld. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring met vragen uit de markt en de grote behoefte aan korte, betaalbare en effectieve trainingen, vindt u hier ons aanbod.

Consultancy en management

Op de leefstijlmarkt doen wij zaken met een drietal partijen: leveranciers van diensten, zorgorganisaties en de afnemers (direct en indirect) van deze producten.

Counseling en advies

Na ondertekening van een contract kan direct gebruik gemaakt worden van de dienstverlening. Via een door Assissa verstrekte kaart met daarop het telefoonnummer van de Assissa-telefoondienst krijgt men ongelimiteerde toegang tot de directe en vertrouwelijke 24-uurs Telefonische Counseling Service.

Conferenties en evenementen

Assissa houdt zich vanaf het jaar 1996 bezig met organiseren en coördineren van evenementen (conferenties, seminars en zomertrainingen) in Nederland en in veel andere landen.