Assissaa

Wat doet Assissa?

Assissa heeft 4 verschillende pijlers waarvan traingen en opleidingen in twee delen is verdeeld. Hieronder staat het aanbod van Assissa.

Assissa trainingen

Assissa heeft speciaal voor u een top 10 met trainingen samengesteld. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring met vragen uit de markt en de grote behoefte aan korte, betaalbare en effectieve trainingen, vindt u hier ons aanbod.

Naar Assissa trainingen 

Erkende GGZ Nederland trainingen

Assissa Consultancy Europe is al jarenlang een begrip als het gaat om het verzorgen van trainingen voor de kansspelindustrie. Het draait hierbij om kernbegrippen als kansspelproblematiek en basisgespreksvaardigheden maar ook klantgerichthandelen en conflicthantering en de vervolgcursus kansspelproblematiek.

naar Erkende GGZ trainingen

Consultancy en management

Op de leefstijlmarkt doen wij zaken met een drietal partijen: leveranciers van diensten, zorgorganisaties en de afnemers (direct en indirect) van deze producten.

naar Consultancy en management

Counseling en advies

Na ondertekening van een contract kan direct gebruik gemaakt worden van de dienstverlening. Via een door Assissa verstrekte kaart met daarop het telefoonnummer van de Assissa-telefoondienst krijgt men ongelimiteerde toegang tot de directe en vertrouwelijke 24-uurs Telefonische Counseling Service.

naar Counseling en advies

Conferenties en evenementen

Assissa houdt zich vanaf het jaar 1996 bezig met organiseren en coördineren van evenementen (conferenties, seminars en zomercursussen) in Nederland en in veel andere landen.

naar Conferenties en evenementen


Meer informatie of een offerte? Neem contact op >>

Submenu

Assissa Consultancy Europe

Post- & bezoekadres
Pieter Calandlaan 317 - 319
1068 NH Amsterdam

Tel: 020 - 689 59 89
Fax: 020 - 689 64 18